Skip to main content

Wie verras jij met een heerlijke Tex Mex Night? Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen jou een persoonlijke uitnodiging om een van deze kruidenmixen gratis te proberen bij Delhaize!

Deze actie is helaas afgelopen. Hou de Facebook & Instagram van Santa Maria in de gaten voor mogelijke nieuwe acties!

Recepten & inspiratie

Welkom bij Tex Mex! Deze heerlijke enchilada’s, kruidige fajita’s, knapperige taco’s, warme quesadilla’s en tortilla pizza’s zijn moeilijk te weerstaan. Serveer ze vaak en met de juiste bijgerechten. Met de recepten van Santa Maria wordt iedere maaltijd een feest. Kijk snel verder voor meer recept inspiratie en duik de keuken in!
  • Simpele en kruidige recepten
  • Recepten voor al je lievelingsgerechten met Santa Maria
  • Fajita wrap met groenten: Fajita’s zijn heerlijk lichte, voedzame wraps die populair zijn over de hele wereld. Ze zijn klaar in een handomdraai en bestaan uit gekruide reepjes kip, geserveerd in een warme tortilla.
  • Taco met gehakt, gevuld met verse groenten: Deze taco’s met verse groenten en guacamole zijn lekker en snel te bereiden.

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer leuke recept inspiratie!

MAAK JOUW VRIENDEN OOK BLIJ!

Eten is nog lekkerder als je het kunt delen. Wil je niet elke keer zelf koken? Deel deze actie dan met je vrienden, zodat ook zij deze Santa Maria kruidenmixen een keer gratis kunnen proberen. Wie weet word je wel uitgenodigd voor het eten! 😉